Posted by / sâmbătă, 5 aprilie 2014 / Niciun comentariu / , , ,

Traiasca acciza

Prim-ministrul Victor Ponta a spus, luni, ca acciza la combustibil va intra in vigoare pe 1 aprilie, o amanare a implementarii acesteia la motorina insemnand "inca 400 de milioane lipsa incasari".

"Acciza intra in vigoare la 1 aprilie, important este sa discutam azi, sa decidem si alte masuri de pastrare a acestui trend pozitiv de crestere economica.

La benzina in mod sigur suntem pe locul 28 din 28 de tari. Acolo nu exista un impact puternic care ar dezavantaja competititivatea economiei romanesti. Si la motorina suntem in partea de jos a topului. La motorina, daca amanam inseamna inca 400 de milioane lipsa incasari", a declarat premierul.

Basescu, la intalnirea cu FMI: Acciza suplimentara la benzina si motorina nu e necesara, nu o sustin

Referitor la informatia de duminica seara, potrivit careia presedintele Traian Basescu va semna scrisoarea cu FMI doar daca nu contine accizele la carburanti, Ponta a raspuns: "Se joaca asa, ca un copil tarziu".

"Bugetul e in functiune, acciza este deja in vigoare. Presedintele apeleaza la populisme ieftine", a explicat prim-ministrul.

Basescu va semna scrisoarea cu FMI doar daca nu contine accizele la carburanti - surse

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit duminica, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a FMI, CE si Banca Mondiala. Cu aceasta ocazie, seful statului a subliniat ca nu sustine introducerea accizei suplimentare pentru combustibili.

De asemenea, potrivit unor surse oficiale, presedintele ar... mai mult.
Distribuie:
Tags : , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]