Posted by / marți, 2 octombrie 2018 / 1 Comentariu / , , , , , , , , , , ,

5 motive pentru a avea un amant


    O să vă rog să nu mă mușcați prea tare, dacă vă displace subiectul sunteți liberi să săriți materialul. Știu că nu e moral, că nu e acceptat de dogmele creștine să ai un amant sau o amantă, însă în secolul 21 realitatea este alta. Bine, creștinismul nu acceptă nici amorul în afara căsătoriei dar aceasta este altă poveste. Și, ca să îmi spăl din păcate, promit că am să revin cu un material conform căruia există motive să nu ai un amant. Deocamdată poposesc asupra a cinci motive pentru care e sănătos să ai un amant. E sănătos să ai un amant în situația în care căsnicia nu merge chiar pe roate și, din anumite motive, divorțul nu intră în discuție. 

    1. Focul pasiunii s-a stins absolut de tot, conviețuiți ca doi colegi de apartament care doar își împart cheltuielile zilnice. În cazul în care familia nu are urmași, cel mai sănătos e să te desparți și să îți cauți fericirea în altă parte. Însă, și cazurile nu sunt singulare, căsnicia își continuă cursul doar de conveniență, poate că e mai ușor să împarți aceeași casă, poate că partajul nu e unul convenabil, poate că nu ai unde te duce, poate poate poate. Și, în cazul acesta, ca traiul de conveniență să nu îți omoare toate trăirile, simți nevoia să îți cauți un amant. Că ai 30 ani, că ai 40 sau 50 ani cred că nevoile sunt cam aceleași, mă refer din punct de vedere sexual. Nu știu cum e la 60 ani, tind să cred că la acea vârstă libidoul mai scade și sexualitatea nu mai ocupă un loc atât de important în viața unei femei. Așadar, în cazul în care relațiile sexuale dintre parteneri lipsesc cu desăvârșire cred că este extrem de benefic să ai un amant. Este benefic atât pentru sănătatea fizică cât și cea mentală, interesul pentru viață se păstrează, de asemenea aspectul tineresc, depresiile își fac mai greu loc în viața celui ce are o activitate sexuală. 




        2. A doua situație ar fi aceea în care un cuplu e de mulți ani împreună și găsirea unui alt partener poate aduce un strop de animație în relație. Nu, nu mă înțelegeți greșit, nu e vorba de un menage a trois, deși poate intra și asta în discuție, ci de a găsi un amant, în ideea de a îți ridica moralul. Există numeroase situații în care soțul, partenerul, după o anumită perioadă, nu își mai vede partenera ca pe o amantă, ci ca pe o mamă sau o simplă gospodină. Chiar dacă relația sexuală mai există între partenerii longevivi, e posibil ca scânteia să se mai fi stins, actul sexual să se petreacă mecanic, bărbatul să nu mai fie atent la nevoile soției sau iubitei. Actul sexual are loc mai mult ca o confirmare a relației, nicidecum ca un act spontan, plin de iubire. Și în cazul acesta, e posibil ca femeia să acumuleze anumite frustrări și găsirea unui amant ar fi o soluție, pentru a permite femeii să își încarce bateriile și a-și aduce aminte că sexul nu e doar datorie. 

    3. Pentru sporirea încrederii în forțele proprii. Toată lumea știe că absolut toate femeile suferă de anumite complexe legate de propria feminitate. Ori, un amant ar putea face ca aceste complexe și incertitudini să dispară cât ai zice pește. E posibil ca partenerul să aducă femeii jigniri legate de aspectul fizic și asta doare cel mai tare. Pentru o reconfirmare a feminității și frumuseții, pentru recâștigarea încrederii, femeia își poate găsi un amant. Dacă are câteva kilograme în plus, găsirea unui amant o va motiva să slăbească. Și chiar dacă are câteva kilograme în plus și nu consider asta ca fiind o dramă, a avea un amant nu poate fi decât benefic, în ideea că te poți accepta pe tine însăți, chiar cu măsura 48 sau 50. 

    4. Căpătarea de noi experiențe sexuale ar mai putea fi un motiv. Este posibil ca femeia să se simtă inhibată în prezența unui partener stabil, pe când cu un amant este liberă să își dea frâu liber imaginației și să experimenteze sexual tot ceea ce nu a făcut cu un iubit vreme de 30 ani. Și, de ce nu, în cazul acesta, poate redeveni ea însăși chiar în cadrul relației oficiale. 




        5. A avea un amant presupune a nu locui cu acesta și a nu împărți toate treburile domestice. O femeie poate fi sătulă de a aduna șosetele soțului, de a îi reaminti soțului să își adune șosetele, de a-i reaminti să spele cada după fiecare baie. Cu amantul nu există toate aceste inconveniente. Femeia se poate simți obosită de atâta viață domestică și are tendința de a căuta o evadare, iar cele două ore petrecute în brațele amantului pot face ca femeia să meargă mai departe. 

    Ceea ce este esențial atunci când ai intenția de a găsi un amant este discreția. Repet, nu îndemn sub nici o formă la a vă găsi un amant, dar dacă credeți că asta este soluția pentru a merge mai departe, atunci sunteți libere să o faceți fără nici o remușcare. Până la urmă femeia trebuie iubită.

Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , , ,

Un comentariu:

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]