Posted by / joi, 4 octombrie 2018 / 1 Comentariu / , , , , , , , , ,

7 motive pentru a nu avea un amant


    Scriam în urmă cu ceva vreme un material cu privire la beneficiile relației cu un amant, căci, da, lăsând la o parte latura morală, am demonstrat că exista și beneficii. Numai că a avea un amant, nu e numai benefic, ar trebui cântărite absolut toate aspectele înainte da a vă înhăma la o asemenea relație interzisă. 

    1. Vinovăția vă va apăsa atât de tare încât e posibil să pierdeți controlul. A avea un amant nu e un lucru tocmai ușor și asta poate apăsa umerii cuiva mai slab de înger. Veți sta în permanență cu gândul că faceți ceva nepotrivit, că este posibil să afle partenerul, că vă va surprinde când nici nu vă așteptați, încât, de cele mai multe ori, șansele ca partenerul chiar să își dea seama fiind extrem de mari. Trebuie să vă ascundeți mereu telefonul, soțul sau iubitul să nu aibă acces la nici un suport conversațional pe care îl utilizați. Dacă nu ați avut telefonul parolat niciodată și ați început să o faceți dintr-o dată, e posibil ca asta să trezească ceva suspiciuni. 




        2. E posibil să vă îndrăgostiți foarte tare de amant și, la fel de posibil, ca acesta să fie însurat și nu va renunța la familia sa sub nici o formă. Veți suferi extrem de tare, viața va deveni un iad, gândul nu vă va sta decât la iubitul secret și nu veți mai funcționa la capacitate maximă. Dacă sunteți și mamă treburile casnice nu prea își vor mai găsi locul, principala preocupare va fi aceea de a vă aranja, a vă cumpăra haine și desuuri noi pentru a fi cât mai atractivă în ochii iubitului ilicit. 

    3. Faptul că trebuie să vă ascundeți vă poate provoca un disconfort emoțional. E posibil ca amantul să vă ducă la un hotel sau la apartamentul unui prieten pentru a vă consuma iubirea interzisă și asta vă poate face să vă simțiți jignită în amorul propriu. De cele mai multe ori, relațiile de genul acesta se consumă doar sub forma unui act sexual și cam atât, deseori lipsește relaționarea, plimbarea de mână sub clar de lună sau statul la povești în fața unui pahar de vin. 

    4. Neputința de a contacta amantul la orice oră dorită. E posibil să doriți să îi comunicați ceva, să îi auziți glasul sau, pur și simplu, să îi trimiteți un mesaj siropos. Uneori nu e posibil și, de asemenea, poate provoca nemulțumire și frustrare. 

    5. În cazul în care sunteți o persoană religioasă, păcatul vă va apăsa extrem de tare și conștiința vă va fi împovărată inutil. În cazul acesta, nu este indicat sub nici o formă să începeți o relație interzisă, indiferent cât de mare ar fi atracția. Persoanele religioase nu pot face decât să aibă o relație în văzul lumii, altminteri vor fi pierdute și vor avea credința că vor arde în focurile iadului. 

    6. Este posibil să nu fiți singura amantă a celui cu care aveți relația sexuală interzisă și asta mai poate fi o problemă, atât din punct de vedere medical cât și psihologic. Medical e bine să vă protejați ori de câte ori intenționați să aveți o aventură, psihologic, nu vă va veni prea bine să aflați că nu sunteți singura eliberare sexuală a amantului dumneavoastră și asta vă va afecta destul de serios ego-ul. 




        7. Ultimul motiv, și cred eu cel mai important, este acela că există riscul să pierdeți o relație care chiar este importantă, doar pentru câteva ore de amor petrecute într-o cameră de hotel. E posibil să pierdeți o afecțiune reală, respectul unui partener mult mai valoros, respectul copiilor și, de ce nu, chiar respectul față de propria persoană. Șansele ca aventura să vă lase un gust amar sunt extrem de mari și nu cred că relația cu un amant, indiferent cât de reușită ar fi, poate compensa o relație de o viață. În cazul în care nu mai există sub nici o formă nici o urmă de comunicare între parteneri, atunci poate s-ar justifica găsirea unui amant. Dar dacă mai există punți de înțelegere, a găsi o iubire interzisă nu face decât să clatine și mai tare o căsnicie sau relație deja slăbită. 

    Nu recomand nici a înșela, nici a fi fidel, probabil fiecare își știe motivele. Însă, și a înșela, vine la pachet cu niște riscuri ce nu sunt tocmai de neglijat.
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7553674526377777343#editor/target=post;postID=1226809074602614400;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=8;src=postname
Distribuie:
Tags : , , , , , , , , ,

Un comentariu:

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]