Posted by / vineri, 13 aprilie 2018 / Niciun comentariu / , , , , , , ,

Femeia la 40 ani


    Când am împlinit 30 ani aveam senzația că femeia e cu adevărat femeie la 30 ani și la acea vârstă e în deplinătatea ei, că la 30 ani nu își mai poate dori nimic, că e cu adevărat coaptă și împlinită. Iată însă că au trecut 10 ani și m-am trezit la 40 ani. Acum cred că femeia e femeie la orice vârstă și fiecare an aduce cu sine altceva. Cu toate acestea aș spune acum că femeia e ea însăși între 40 ani și 50 ani. La 40 ani femeia are câteva atuuri, femeia strălucește, femeia poate dori cu pasiune și poate fi dorită la rândul ei. Ce o face irezistibilă pe femeia de 40 ani? 

- Femeia de 40 ani își poate permite să fie selectivă. Poate fi selectivă în privința oamenilor, a hainelor, a locurilor de muncă. Însă, de departe, cel mai important lucru mi se pare acela de a fi selectivă cu oamenii ce o înconjoară. La 40 ani nu mai e atât de important a fi populară și a place absolut tuturor, la 40 ani îți permiți să ai doar câteva prietene de suflet, cred că două ar fi mai mult decât suficiente. La 40 ani ai avantajul că poți spune lucrurilor pe nume, poți vorbi deschis cu oricine pentru că ți-ai dat seama că fățărnicia nu e o calitate. La 40 ani nu prea te mai interesează ce cred ceilalți despre tine, ajunsă la jumătatea vieții realizezi că sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta. 



   
- Femeia de 40 ani poate purta cu mândrie o ojă roșie și un ruj roșu și va arăta de-a dreptul fabulos. Spre deosebire de femeia de 20 ani pentru care asemenea accesorii cosmetice ar putea fi prea mult, femeia de 40 ani va fi spectaculoasă cu rujul roșu potrivit. Femeia de 40 ani va putea îmbrăca absolut orice poftește, evident, cu condiția de a-i permite silueta. Va arăta bine atât într-o pereche de jeans cât și în rochie elegantă. 

- Femeia de 40 ani va face niște alegeri sentimentale ceva mai potrivite decât la 20 ani. Bine, poate nu chiar perfecte dar măcar ceva mai potrivite. Căci în 20 ani femeia a avut vreme să își dea seama cam ce ar dori de la un bărbat și știe ce compromisuri e capabilă să facă sau nu. La această vârstă, dacă femeia arată, nu neapărat scoasă ca din cutie sau aidoma unui model, ci doar îngrijită și cochetă, femeia de 40 ani va fi dorită atât de bărbați de 30 ani cât și de cei de 50 ani. Nu mai spun că e posibil să stârnească pasiuni și unor bărbați de 25 ani și nu puține sunt situațiile de genul acesteia. Până la urmă și președintele Franței a considerat la 20 ani că femeia de 40 ani este pur și simplu irezistibilă. 

- Femeia de 40 ani va avea copiii măricei și astfel va avea vreme să se ocupe de ea însăși ori va putea crește minunat și un copil mai mititel. În ambele situații femeia de 40 ani este avantajată. 



   
- Femeia de 40 ani a acumulat niște ani de muncă astfel încât se poate vorbi de ea ca despre o profesionistă, indiferent de domeniul în care ar activa. Nu mai este o novice, a dispărut timiditatea de la primul loc de muncă, are încredere în forțele sale și în ceea ce poate, ori femeia la 40 știe că poate extrem de multe. Este curajoasă, fără a-și pierde însă sensibilitatea. Este puternică, este un șef de excepție fie la locul de muncă, fie acasă, de cele mai multe ori în ambele cazuri. 

Femeia la 40 ani este, cu siguranță, un omagiu adus feminității. Nu cred că există vârstă mai frumoasă și mai plină de satisfacții, e vârsta la care ai acumulat experiențe, senzații și, cu toate acestea, mai sunt o multitudine de lucruri frumoase de trăit. E posibil ca femeia la 40 ani să își întâlnească marea dragoste, să realizeze ce își dorește cu adevărat de la viață, e posibil să își reconsidere toate aspectele vieții sale. Femeii la 40 ani nu îi poți rezista, e greu să spui nu unei asemenea femei. Cu o condiție însă: femeia să își cunoască propria valoare și să știe ea însăși cât de minunată este.

Distribuie:
Tags : , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]