Posted by / miercuri, 9 noiembrie 2016 / 5 Comentarii / , , , , , , , , , , , ,

Donald Trump - President of the United States


    Nu mă pot abţine să nu scriu ceva despre noul preşedinte al S.U.A. şi încep prin a-mi arăta uimirea că un om care de-a lungul vieţii le-a facut cam pe toate a reuşit să-şi convingă conaţionalii să-l voteze. Cel mai tare ma uimeşte că a fost votat de doamne...doamne pe care le-a jignit şi umilit de cate ori a avut ocazia; apoi mă uimeşte comunitatea hispanică care nu a ieşit la vot în număr mare... şi câte şi mai câte categorii sociale care au fost blamate în public fara perdea. 

    Sincer, eu cred că Donald Trump a candidat la aceste alegeri doar pentru a demonstra că poate da peste cap planurile oricui şi a reuşit. Acest personaj, care nu este om politic dedicat şi care a fost în mijlocul glumelor mult timp a reuşit ce doar un banc trebuia să fie, respectiv, să devină cel mai puternic om din lume în cea mai tulbure perioadă a omenirii.

    Succesul lui Donald Trump se datoreză tupeului, nesimţirii, inculturii şi nepăsării. El trebuie să mulţumească tuturor că nu i-au dat un şut în fund atunci când şi-a exprimat dorinţa de a candida. Donald Trump este în concepţia mea o combinaţie de Gigi Becali (potent financiar şi slobod la gură), Traian Basescu (pare că spune totul pe bune dar tot ce urmeza să faca este bine gestionat şi doar de el ştiut, manipulator innascut), Vadim Tudor (urăşte vădit orice categorie sociala care nu-i convine şi doreşte exterminarerea ei), Dan Diaconescu (om de televiziune zgomotos şi insomniac ), Călin Popescu Tăriceanu (inimă zburdalnică), Liviu Dragnea (promisiuni în campanie fără suport şi în plus orice ar pune pe el tot neângrijit pare ), Victor Ponta (indolent şi mincinos), Elena Udrea (infatuare şi vorba multa), Negoiţă Robert (nu-şi plateşte taxele datorate Statului).... omul acesta pare că a adunat multe calitaţi negative drept urmare tot ceea ce urmeză este sub semnul întrebării. Cu siguranţa Trump se vede: frumos, deştept, filantrop, credincios, familist, convingător, elegant, diplomat, înţelept, împăciuitor şi poate intr-o zi iese la lumină măcar una din cele enumerate. 

    Momentan ştiu doar ce am vazut în campanie iar viitorul lumii nu pare pe un drum al pacii şi întelegerii la nivel global.

...şi totuşi de ce l-au votat?
Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , , , ,

5 comentarii:

  1. Pai doamnele nu prea l-au votat, l-au votat barbatii albi in majoritate. Hillary a fost un candidat cu prea multe bube si neconvingator. Avea o sansa daca atragea comunitatea hispanica sau african-americans dar a cautat sa nu fie extrem de favorabila lor ca sa nu alieneze restul alegatorilor asa ca gambitul n-a iesit. In plus a gresit enorm ducand o campanie destul de mizerabila in cursa pentru desemnarea canditatului democrat si si-a alienat suporterii lui Bernie Sanders.
    Intr-o chestie chiar ai dreptate, lumea nu merge pe un drum al pacii si intelegerii, cand Moscova se bucura de rezultatul alegerilor din US, atunci restul lumii stie ca viitorul de colorat in negru.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-au votat toti, nu au tinut cont de nimic, oamenii vor locuri de munca, sunt multi someri iar el este singura solutie.

    RăspundețiȘtergere
  3. este doar un bufon, nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am urmarit campania, da nu credeam ca va iesi presedinte!

    RăspundețiȘtergere
  5. mie-mi place omul asta. este sincer si direct. nu mai comentati aiurea.

    RăspundețiȘtergere

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]