Posted by / duminică, 27 noiembrie 2016 / Niciun comentariu / , , , ,

Mâna – cartea de vizită a omului


    Îngrijirea atentă a întregului corp trebuie să fie un lucru de la sine înțeles, de aceea prima impresie contează iar subconștientul nostru recepționează mai multe semnale decât perceptăm în mod conștient și ne influențează cu privire la cei pe care îi întâlnim. Strângerea de mână reprezintă un prim contact, iar pielea moale și fină va fi percepută ca ceva plăcut.  
    Știm că muncile în gospodărie chiar și spălarea frecvență a mâinilor afectează pielea, aceasta devenind aspră și uscată, de aceea trebuie protejate de uzura zilnică. În caietul bunicii am găsit o cremă de mâini hidratantă pentru noapte recomandată pentru pielea uscată, încercată și care chiar dă rezultate. Atenție: aceasta se aplică doar înainte de culcare.

 60 g miere 
 120 g lanolină 
 60 ml ulei de migdale 

    Mierea se ține la bain-marie până devine lichidă și se amestecă cu lanolină. După ce compoziția rezultată se răcește, se adaugă uleiul de migdale și se ține într-un borcănaș la rece. Când vă dați cu această cremă nu uitați să masați și pielițele pentru că după cum știți: Mâna este cartea de vizită a omului.
Distribuie:
Tags : , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]