Posted by / joi, 17 noiembrie 2016 / 1 Comentariu / , , , ,

Tratament naturist pentru cuperoză !




  Datorită unor produse de îngrijire necorespunzătoare, stresului și altor factori de mediu pielea tinde să reacționeze în mod neașteptat și apare acea senzație de piele uscată sau că te “ține”. Unele persoane au acele vinișoare dilatate în zona obrajilor și a nasului, iar uneori se mai instalează și o roșeață sau pete roșii, iar acest "fenomen" este cunoscut sub numele de cuperoză.

   Personal am încercat multe creme anti-cuperoză, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine, însă fără niciun rezultat. Știu că pielea care suferă de cuperoză necesită o îngrijire mai specială: are nevoie în primul rând de un tratament calmant și anti-iritant pentru a permite pielii să respire din nou, iar băile cu aburi sunt clar interzise. De aceea am început un tratament naturist cu o loțiune cu mușețel. Pentru a o prepara avem nevoie de următoarele ingrediente : 

250 ml apă 

25 g flori de mușețel 

25 ml zeamă de lămâie 

40 ml apă de trandafir 

    Lăsăm să fiarbă cca 3 minute apa împreună cu florile de mușețel, apoi se acoperă și se lasă să se răcească. Licoarea rezultată se strecoară presând bine plantele, se adaugă zeamă de lămâie și apa de trandafiri apoi se toarnă totul într-o sticlă închisă la culoare. Loțiunea se tamponează ușor pe întreagă față și decolteu după ce pielea a fost în prealabil curățată.

Aștept răbdătoare și rezultatele :).
Distribuie:
Tags : , , , ,

Un comentariu:

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]