Posted by / marți, 11 octombrie 2016 / 5 Comentarii / , , , , , , , , , ,

A început sezonul de circ


    De foarte mult timp observ și mă amuz pe seama postului Antena 3. Mă uit la prezentatori și la invitații lor aproximativ 5 minute pe seară. Aceștia joacă câte o piesă de teatru, seară de seară, au roluri definite clar, dialoguri precise și la obiect, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Acești “actori” au vechime în muncă la postul TV. Păstrează și alimentează constant ura pentru sistem. Nu sunt niște mediatori imparțiali și nici nu se mai chinuie să păstreze aparențele așa cum au fost învățați să o facă. Nimic nu-i surprinde pentru că ei dețin adevărul.

    Însă aseară, au fost surprinși în goana după audienţă de către Realitatea TV, post care le-a furat ideea teatrului la televizor. Cei de la Realitatea TV cochetau de ceva vreme cu teatrul dar fără mare reușită pentru că în acest moment primul loc este atribuit concurenței. Amuzant, pentru că ambele posturi au furat ideea de la OTV, iar acum o dezvoltă cu succes. Românului îi place circul, îi place să facă scenarii sau presupuneri și are încredere oarbă în oricine are idei asemănătoare cu ale lui. Teoria conspirației este la ea acasă, scenariile sunt în mintea oricui... iar dacă găsești niște oameni care se hrănesc cu așa ceva succesul este garantat...audiență, publicitate și venituri mari, doar trăim într-o lume unde adevărul este de partea oricui vorbește convingător, fără dovezi sau martori veritabili.




   
    Acum ceva vreme era anunțat prin toate canalele media câte un cântăreț care intra în politică sau câte un actor supărat pe salariul lui de la stat... a fost goana după persoane cu impact la public. Aceștia au intrat în Parlament și au prins rapid gustul statului pe scaun sau gustul chiulului, mai precis s-au simțit iar școlari. Ei nu au reușit să se remarce prin luări de cuvânt în Parlament sau prin inițiative parlamentare. Acum a venit timpul jurnaliștilor care doresc să iasă din anonimat și să intre în politică. Personajul de seara trecută este Alexandru Căutiş, care se declară jurnalist de investigații!!! Teatru și circ totodată la Realitatea TV care încercă să dea știrea “Căutiş – candidatură pentru PSD în Republica Mazare” iar la Antena 3 șeful lui de partid, Liviu Dragnea anunța că nu există așa ceva. Rareş Bogdan, furios că un prieten jurnalist trece de partea partidului PSD iar Gâdea fericit că nu există așa ceva. Ce este mai interesant și mai interesant...posibil ca amândoi “realizatori și prezentatori” se considerau deținătorii adevărului absolut și se adresau publicului prin cuvinte, gesturi și o mimică a feței corect executată. Eu cred că a fost un concurs sub numele “cine interpretează cel mai bine un rol într-o situație data”. Despre ceilalți actori din platoul de filmare pot spune că au avut o interpretare modestă și nu merită să le menționez numele aici.



   

www.veganlifestyle.it
    La final lucrurile sunt așa cum trebuie să fie “mai bine circ cu spectatori la TV decât circ cu animale nevinovate”. La televizor, participanții nu se simt ridicol dar la circ animalele se simt maltratate și constrânse. Acestea fiind spuse la cât mai mult circ TV și la cât mai multe animale tratate cu respect în libertate! Că doar începe campania electorală.



Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , ,

5 comentarii:

  1. Păi, dacă te uiți 5 minute la acest post, de unde știi ce se întâmplă acolo??

    RăspundețiȘtergere
  2. circ TV, circ peste tot, cotidianul nostru! fara cotidiat nu se poate.Suntem oameni nu traim in singuratate.

    RăspundețiȘtergere
  3. castiga si ei un ban cinstit!

    RăspundețiȘtergere
  4. circul a aparut inaintea democratiei. democratia post intelesa de popor si bine organizata de presa libera!

    RăspundețiȘtergere

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]