Posted by / duminică, 30 octombrie 2016 / Niciun comentariu / , , , , , , , ,

Reclame, reclame, reclame… bun, bun, foarte bun…



    Te uiți la televizor, citești presa, navighezi pe internet, te uiți în jur... peste tot numai reclame și sfaturi. Apoi citești despre produse și servicii, te informezi, asculți păreri ale cunoscătorilor, medicilor și nutriţioniştilor... și ai aflat că tot ceea ce există pe piață este nociv pentru organism. Te gândești apoi că orice consumi, folosești și faci te duce mai aproape de momentul final al vieții și decizi “hai să îl ascult pe X și să încep să să iau vitamine, să fac sport, să nu mai fumez sau să consum cine știe ce nutrienţi în pastilă“... surpriză, nici sfaturile acestea nu sunt bune sau nu sunt suficiente... și totuși reclama ne conduce viața.

   Reclamele și publicitatea ne conduc viața și ne influențează decisiv alegerile. Ambalajul produsului nu se mai referă doar la produs propriu zis ci la cum este promovat produsul și foarte important de către cine. Iar produsul este promovat minunat și foarte frumos “colorat”!!! Cu atâtea lucruri bune în jur nu mai știu ce sa aleg, toate-mi fac cu ochiul și toate-mi fac rău. Soluția: nimic în exces sau mai bine zis moderație!

    Somn, mâncare, sex, distracție, familie, prietenii, călătorii, hobbyuri, sport, fumat, consum de alcool… în toate trebuie să fie moderație! Dar cine stabilește ce înseamnă să fii moderat? Cine deține adevarul? Singura unitate de măsură de încredere este formată din propria conștiință, dorințele și valorile noastre!
Distribuie:
Tags : , , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]