Posted by / miercuri, 28 martie 2018 / Niciun comentariu / , , , , , , , , , , , , ,

Ce o face pe femeie frumoasă


    Femeia ar trebui să fie frumoasă tot timpul. Femeia ar trebui să strălucească tot timpul și să își proiecteze aura luminoasă ca un curcubeu asupra a tot ceea ce mișcă în jurul ei. Femeia ar trebui să fie frumoasă nu numai când își umple buzele cu cine știe ce substanță, femeia ar trebui să fie frumoasă nu numai când poartă cupa D la sutien, femeia e frumoasă indiferent de mărimea sutienului și a chiloților și a mărimii buzelor. Doar că femeia nu prea mai e frumoasă. Femeia a devenit cenușie și ternă și amară. De ce? Fiindcă bărbatul, oricare ar fi el, nu o mai iubește. Ba mai mult, nu numai că nu o mai iubește, bărbatul abia o mai vede pe femeie. Bărbatul se uită la telefon, la televizor, bărbatul merge la pescuit, la meci, bărbatul e ocupat cu afacerile și serviciul lui, bărbatul conduce zilnic kilometri întregi și e preocupat numai să facă bani încât nu mai vede femeia de lângă el. Și femeia face eforturi, doar doar o va vedea bărbatul și o va iubi.



    Femeia își cumpără tone de haine, își laminează genele, își face părul ombre, își pune sâni și buze și fund, își arată din ce în ce mai mult din piele. Și bărbatul abia îi aruncă doar o ocheadă. Sau poate îi aruncă o ocheadă plină de pofte, pofte ce vor fi satisfăcute într-o oră petrecută pe fugă. Pe urmă bărbatul se va întoarce la treburile lui de bărbat și va uita de femeie. Astfel femeia va rămâne neiubită. Și femeia neiubită nu mai are strălucire. Căci singurul lucru care o face pe femeie să fie frumoasă este iubirea. Nu hainele de firmă și pantofii de mii de euro, nu buzele cu rujul mat, nu geanta supradimensionată, nu unghiile cu pietre și sclipici, nu toate acestea îi dau femeii strălucirea. Femeia e ca un soare numai atunci când este iubită, când este luată în brațe și sărutată prin surprindere, femeia e strălucitoare când e bolnavă în pat și cineva o mângâie tandru pe cap și îi suportă toanele. În ultimii ani parcă nici iubirea nu mai e ce era,parcă e afacere și atât. Femeia a și uitat să fie iubită, femeia doar se înghesuie în metrou la orele 8 si 19 și, din când în când, în aglomerația de pe peron mai răsare un cap luminos de femeie ce e iubită. Femeia asta are zâmbet în privire și în dinți și în păr și în obraz. Femeia asta răspândește soare și lumină, deși are și ea grija zilei de mâine și a neputinței. Femeia asta e atât de frumoasă în ciuda celor 5 kilograme pe care le are pe șolduri și în ciuda faptului că nu are fațete dentare. Ce o deosebește pe femeia asta colorată și luminoasă de restul femeilor în gri este iubirea. Ca un experiment, să vă uitați în jurul vostru, veți remarca imediat o femeie neiubită. Femeia iubită va alege culoare, fie în păr, fie vestimentar, fie cosmetic, femeia gri va alege haine negre, părul probabil tot negru.



    Indiferent de problemele pe care la va întâmpina o femeie în viață, atâta timp cât i se dăruiește iubire, ea va trece peste toate și va rămâne la fel de luminoasă. Cu siguranță că bărbații își iubesc partenerele însă nu mai arată asta, ei sunt acolo, în relație și cam atât. Ori lângă femeie trebuie să fii prezent în permanență, sexului frumos trebuie să îi întreții focul aprins mereu, altminteri se va ofili, se va usca și va deveni gri. Femeii trebuie să îi spui că e frumoasă, pe femeie trebuie să o ții în brațe, pe femeie trebuie să o tolerezi și să o suporți uneori, căci odată pierdută luminozitatea din femeie, greu o mai recuperezi. Nici nu e foarte greu, femeii îi trebuie timp, nici ăla atât de mult, dar îi trebuie un timp numai al ei. Așadar, dragi bărbați, când iubiți o femeie, uitați de telefon, uitați de lume și de tot, doar iubiți-vă femeia și vă veți face viața un rai. Nu numai că veți avea cea mai frumoasă femeie dar va deveni și mult mai caldă și umană, probabil și inevitabila cicăleală va dispărea.

Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]