Posted by / duminică, 10 decembrie 2017 / 2 Comentarii / , , , , , , , , , , , ,

Bărbatul ideal


    “Bărbatul ideal are mașină, e tânăr, musculos, minte puțină....,,. Evident că este o glumă, sunt versurile unei melodii ce aparțin unui gen muzical mai neobișnuit. Nu, pardon, aparțin unui gen muzical tare obișnuit în ultima vreme. Mă rog, chestia e în felul următor: ai grijă ce îți dorești fiindcă ți se poate îndeplini. Și e vorba aici despre ce așteptări ai de la ceea ce crezi că ar fi bărbatul ideal. Pe vremea tinereții mele, nu că aș fi acum așa în vârstă, am avut niște relații destul de turbulente cu fel de fel de bărbați, așa încât tot ceea ce îmi doream era normalitatea. Și când mă întreba cineva cum văd bărbatul ideal, acesta era răspunsul meu: normal. Adică nici prea prea, nici foarte foarte. Și cum soarta îți oferă, cum am mai spus, exact ceea ce îți dorești, la un moment dat mi-a răsărit în cale bărbatul acela normal. Numai că atunci când ceri providenței ceva, ai grijă să ceri chiar tot ceea ce ți-ai dori, fără să omiți nimic. M-am învățat minte de atunci, normalitatea aceea bătea tare de tot spre mediocru.



    Dacă sunt întrebată acum cum ar trebui să fie bărbatul ideal cred că aș spune că ar trebui să facă următoarele lucruri:

1. Să iubească o femeie și să fie capabil și să îi spună de ce o iubește. Cred că nu este suficient dacă bărbatul spune că iubește o femeie doar pentru ochii ei. 

2. Să fie politicos, să respecte toate regulile de bună cuviință, începând de la salutul de dimineață până la a mulțumi că i se dă sarea. Să îi dea mâna femeii când coboară din autobuz și să îi țină ușa la restaurant, deși poate gesturile acestea pot părea ușor desuete unora.

3. Să aibă contacte fizice cu femeia și nu e vorba de cele sexuale. Femeile au nevoie să fie atinse fără nici o conotație sexuală, ele își încarcă bateriile prin atingeri, un simplu luat în brațe și mângâiat poate face minuni. Cu atât mai mult sunt apreciate aceste momente dacă sunt făcute din suflet, nu la cerere. Femeia e ca o pisică, vrea doar să toarcă în brațele omului și îi va fi recunoscătoare pentru asta.

4. Să facă complimente. Să facă asta des. Femeile adoră complimentele, indiferent de natura lor. Femeile adoră ca bărbatul să își dea seama că s-au vopsit, chiar dacă culoarea părului lor este aceeași de mai bine de 10 ani. 

5. Să facă femeii mici surprize, nu cadouri costisitoare, merge și un fir de margaretă. Un fir de margaretă va lumina viața femeii poate mai bine de o săptămână. 

6. Să aibă simțul umorului și al ridicolului. Femeilor nu le plac bărbații plicticoși și taciturni.




    7. Să împărtășească cu partenera măcar o pasiune, în așa fel încât viața de cuplu să aibă un nod în jurul căruia să graviteze amândoi.

8. Să o scutească pe femeie de unele corvezi zilnice. Femeia va aprecia enorm dacă va găsi vasele spălate după ce a petrecut la serviciu mai bine de 10 ore. O cină pregătită de bărbat, la sfârșitul căreia va spăla și toată vesela este un afrodisiac nemaipomenit. 

9. Să o facă pe femeie să simtă că este cea mai importantă femeie din lume, să nu o ia în râs și să nu o jignească niciodată, dar absolut niciodată. O femeie care se simte jignită nu va uita asta niciodată și se va simți mizerabil pentru o lungă perioadă. Să nu râdă de femeie și de micile greșeli ale acesteia, a greși e omenește, toată lumea face greșeli, să nu o critice, critica omoară pasiunea și dragostea. 

10. Să se uite la filme siropoase cu ea, chiar dacă genul lui preferat sunt filmele S.F.

11. Să danseze cu femeia în casă, așa, pur și simplu, pentru că îi este dragă și vrea să o simtă aproape. Muzica apropie atât trupuri cât și suflete. Cred că un bun dansator e și un partener de sex bun. 

    Cu siguranță mai sunt și altele, aceste calități mi se par acum importante. La 20 ani era esențial să fie frumos, bun în pat și să aibă tunsoarea potrivită. Probabil fiecare vârstă vine cu propriul sistem de valori și lucruri pe care le apreciem la un bărbat. Aș fi curioasă ce ar spune o femeie de 50 ani sau 60 ani sau o femeie de 30 ani.

Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii:

  1. barbatul ideal
    frumos, destept si muncitor pe langa manierat gospodar si haios...de fapt barbatul ideal este o iluzie

    RăspundețiȘtergere
  2. la 30 de ani pot spune ca nu exista barbatul ideal dar exista visul ideal. femei si barbati ideali doar in prima parte a unei relatii pana incepem sa le observam lipsurile si defectele. toti oamenii au asa ceva important este ca acestea sa fie suportabile.

    RăspundețiȘtergere

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]