Posted by / marți, 19 decembrie 2017 / Niciun comentariu / , , , , , , , , , ,

Idei de cadouri de Crăciun - Partea a-II-a


3. Cadourile pentru copii. Evident că jucării. Dacă copiii sunt până în 2 ani recomand jucării de lemn. Dacă sunt băieți aș spune că sunt potrivite cadourile care pot fi desfăcute și meșterite iar. Am găsit, de exemplu, niște mașini care se construiesc de la zero. Puzzle cu eroii preferați. Căsuțe de păpuși, bormașini de jucărie cu șuruburi care se pot strânge, banc de lucru cu scule. Pentru fetițe mici luați bijuterii pentru copii, însoțite chiar de o cutie de bijuterii, se vor simți fantastic să fie aidoma mamei. Rochițe cu tutu și seturi asortate de rochie mamă-fiică. Dacă copiii sunt mai mari și sunt băieți, tot gadget-uri, ceasuri inteligente, pantofi sport, jeanși la modă, bicicletă, role, trotinetă. Dacă cadoul este pentru o fată ajunsă la vârsta adolescenței căutați niște farduri eco-friendly. Va aprecia enorm dacă sunteți părinții ei, îi veți fi prieten pe viață dacă sunteți doar amici. Pentru cei mai mici dulciuri. Chestia e că aici nu mai merge cu banii puși în plic decât dacă aveți copii adolescenți. Dar nu va fi suficient, vor lua și banii și vor avea și pretenția de a primi un cadou la modă. Cei mici sunt mai ușor de mulțumit, din fericire. Nu sunt de părere că trebuie cheltuite sume excesive pentru jucăriile de Crăciun. Copiii se vor juca cu ele o perioadă scurtă de timp, jucăriile vor fi abandonate în cutii și își vor dori altceva extrem de repede, spre disperarea părinților care vor vedea cum cresc proviziile de jucării din casă.



   
4. Cadourile pentru cunoștințe, nu foarte apropiate, cadouri ce trebuie făcute, fie că avem obligații, fie că ne dorim să facem cuiva o bucurie. Cu siguranță banii puși în plic nu sunt o soluție în cazul acesta deși cel ce i-ar primi cred că ar fi mai mult decât încântat decât dacă i-ați aduce o vază de flori pe care ați găsit-o la reducere. Decât să faceți un cadou în bătaie de joc e mai indicat să luați un simplu buchet de flori sau un coș cadou, deși, din punctul meu de vedere, mi se par cam impersonale. Ce mi se pare drăguț de luat în aceste situații sunt mici cadouri simpatice, fie amuzante, fie personalizate, există atâtea centre de a personaliza un cadou. Se pot găsi căni interesante, am văzut niște căni termo foarte drăguțe. Și în cazul acesta merg cosmeticele dar nu aș lua pachetele acelea cadou,cu șampon, gel de duș și spumă de baie. Aș lua, mai degrabă, un săpun natural și o lufă, e și mai puțin costisitor și mai original. Pentru un bărbat aș lua un portofel pe care l-aș personaliza cu inițialele lui, va aprecia, cu siguranță, efortul. O cutie metalică de ceai scump. O cafea mai rară. O pereche de mănuși de piele fină. Dacă aș avea de dat un cadou unei cunoștințe care nu îmi e foarte apropiată aș căuta niște accesorii de bucătărie inedite, suport de farfurii, suport de pahare, chiar un pahar mai deosebit. De exemplu, există magazine care comercializează niște căni de cafea vintage, căni de ceai, set de magneți de frigider vintage, suporți de sticle de vin, seturi de lumânări parfumate, cutii cu bomboane deosebite, nu luați doar o Milka, sugerează un cadou luat în mare grabă. Bijuterii unicat achiziționate de la târguri de Crăciun , cu condiția să nu fie excesiv de scumpe. Sticle de băutură mai prețioase pentru un bărbat, cutii de țigări de foi, tutun de țigări mai special, chiar țigări de foi. 



   
    Ce mi se pare cel mai important în alegerea cadoului de Crăciun este momentul alegerii acestuia. E de preferat a nu se lăsa achiziționarea cadourilor pe ultimă sută de metri, vom sfârși prin a lua ceva total nepotrivit, numai pentru a scăpa de corvoada alegerii unui cadou, nemaivorbind că nici nu vom mai găsi mare lucru iar livrarea se va lăsa mult așteptată în preajma sărbătorilor. Ce mai e important? A se aloca o sumă de bani anterior Crăciunului căci toate aceste cadouri vor costa și vor lăsa o gaură destul de măricică în buget. Și dacă veți rămâne fără bani puteți solicita cadoul de Crăciun în suma de bani cu care veți achiziționa alte cadouri. Până la urmă Crăciunul înseamnă a dărui.

 https://mergem-inainte.blogspot.ro/2017/12/idei-de-cadouri-de-craciun-partea-1.html

Distribuie:
Tags : , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]