Posted by / luni, 9 ianuarie 2017 / Niciun comentariu / , , , , , , , ,

Vedetele autohtone sau vedetele de tabloid!!

    România are multe “vedete”, fiecare dintre ele pozează în ipostaza solicitată de tabloide, respectiv divă un pic mai mult proastă, dansatoare de manele, guralivă, tipa fotbaliștilor sau spărgătoare de casnicii.
    Cum devin ele “celebre” este foarte simplu și au de urmat câțiva pași mărunți:
  • Apar în apropierea unor persoane publice cunoscute pentru scandaluri sau se infiltrează la  niște petreceri deocheate.
  • Apar la emisiuni TV unde-și rezolvă problemele personale cu ajutorul moderatorilor sau cu ajutorul a două, trei palme peste față, obligatoriu văzute de ochii telespectatorilor iar dacă aceștia nu au observat, există reluări a doua zi la același post și eventual în compania unor astrologi, psihologi sau presupuși amanți.
  • Unul, maxim doua articole într-un tabloid cu zonele intime la vedere sau la brațul unui interlop.
  • Câteva poze pe Instagram în lenjerie intima sau câteva poze postate din greșeală încărcate pe diferite site-uri  socializare
    După ce au apărut așa de câteva ori apare un “tătuc”, angajat la un trust de presă care le propune celebritate și din acest moment totul devine posibil. Devin obligatoriu studente la Psihologie sau, dacă nu au studii, speră doar să devină designeri. Sunt retușate chirurgical, îmbrăcate bine, coafate și cosmetizate. Toate aceste lucruri devin posibile pentru că Statul Român acceptă și nu impozitează barter-ul. Tot ceea ce se întâmplă de acum este făcut pe barter respectiv contra publicitate în media o întregă armată de prestatori de servicii îmbunătățesc viitoarea vedetă TV. În clipa în care le-a fost propusă celebritatea ele nu au fost anunțate de situațiile ridicole în care vor fi puse și nici nu s-au gândit la asta. Aceste vedete sunt rupte în fund și nu se gândesc cum se vor întreține când aceste bartere nu vor mai exista sau când vârsta o să-și spună cuvântul peste toate aceste operații estetice și înfrumusețări de moment. Ele doresc să trăiască numai pentru haine, bust, mașină și coafor. Când au toate cele dorite abunda știrile despre ele. Știrile sună așa: frumoasa X a fost văzută cu fotbalistul Y în locul Z. Cu siguranță locul Z a oferit ceva contra publicitate dar ce mai contează în acel moment, barterul este încheiat. Apoi fac turul saloanelor de înfrumusețare pentru a pronunța numele salonului întâmplator pe sticlă; un fel de publicitate mascată. Sunt chemate la petreceri și filmate în haine sumare și de multe ori sunt folosite pentru a denigra diferite persoane publice sau pentru a le șantaja pe acestea. Devin niște mici escroace cu mintea cât ghinda, se simt bine chiar dacă nu au în buzunar nici măcar un leu pentru bacșiș (ele sunt plătite în servicii și contra servicii deci efectiv bani nu au., poate dacă prestează și un alt tip de servicii). Toate acestea durează câțiva ani, ani în care au parte de publicitatea care le aduce lux.  Doar că luxul ține cât ține și frumusețea iar apoi urmează să se bazeze pe diploma de la Psihologie, însă este târziu, situațiile penibile în care au fost puse și-au pus deja amprenta pe imaginea lor. Dintre aceste vedete sunt câteva care reușesc să se păstreze mai mult în atenția reflectoarelor și care devin oameni de afaceri prosperi, care au însă în spate tot niște bartere. Apar cu nu știu ce cărucior de copii oferit de nu știu ce firmă scumpă de produse pentru copii, cu nu știu ce mașină împrumutată sau oferită de un mare dealer de mașini germane, călătorind într-o țară exotică, însă nimic nu este al lor pentru ca totul este făcut prin bartere neimpozitate de stat. Degeaba se spală și se lustruiesc și fac pe neprihănitele, lumea nu uită ce viață agitată și cât au fost de penibile când erau doar o imagine TV.

    Dacă barterele ar benefica de o legislație mai clară cu siguranță toate aceste persoane nu ar mai abunda pe sticlă și nu ar mai fi etalon pentru atâtea fete care le iau drept exemplu neștiind ce înseamnă sau cu ce se mănâncă media de tabloid.



Distribuie:
Tags : , , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]