Posted by / marți, 27 decembrie 2016 / Niciun comentariu / , , , , , , , ,

Și Dragnea are ...

    Wow, rămâi perplex când acești Lolek și Bolek ai politicii românești vin la televizor să se umfle în pene. Adică după ce președintele își ia răgaz să nu o desemneze pe Shhaideh, domnul Dragnea și cu domnul Tăriceanu își iau răgaz două zile să se gândească la binele țării. În spate, e și Daniel Constantin, frate, ce caută ăla acolo? Parcă le ține de urât!

Ca să rămânem în ton, acești doi oameni au … (?!)

Pro:

- Au ieșit la televizor imediat să explice – să-i arate pisica președintelui

- Au amenințat cu suspendarea – că doar e spre binele poporului să dai la o parte un "mut" și să-l pui pe domnul Tăriceanu (el e al doilea om în stat)

- Au zis-o p-aia cu interesul național (cu alte cuvinte) – pentru că omul responsabil cu interesul național e ocupat cu un dosar

- A zis domnul Dragnea că postul e al lui – dar el îl dă la altul

- Îi zice președintelui “acest om” – că doar se trag de șireturi

Contra:

- Au ieșit la televizor imediat să explice – dar nu prea ne-au zis decât că sunt supărați

- Au amenințat cu suspendarea – ăștia nu au altă idee, oricum e expirată

- Au zis-o p-aia cu interesul național (cu alte cuvinte) – bă, ești nebun! Domnul Dragnea?!

- A zis domnul Dragnea că postul e al lui – normal, cu “mânuțele astea doua” mi-am făcut o funcție nouă (zic eu)

- Îi zice președintelui “acest om” – îl ia de sus, face paradă, deci se teme de ceva…

    În sfârșit, mai vine și domnul Tăriceanu cu “bârfa” lui despre discuția de la Cotroceni cu președintele Johannis. Adică omul care are dosar penal pentru că a mințit sub jurământ, vrea să-l credem pe cuvânt că președintele a zis nu știu ce grozăvie despre un război politic cu PSD. Și când domnul Dragnea completează cu faptul că l-a sunat pe președinte ca să-i zică “Crăciun fericit!”, dar ce să vezi, avea telefonul închis… se termină totul. Mă uit la televizor și rămân perplex.

    Acum, cei doi susțin că sunt sunați, că primesc telefoane că singura soluție, sau cea mai bună, e suspendarea președintelui. Se încurajează domnul Tăriceanu pentru că de, el l-a auzit pe președinte că vrea război cu PSD. Adică, noi, cetățenii care achităm acest spectacol grotesc, înțelgem că cei doi o să-l suspende pe Johannis pentru că cineva i-a sunat. Cine frate? Cine i-a sunat? Neamurile, SUA, Regina Angliei, Președintele ONU? Bă, ești nebun!

    Mie mi-e clar, e comedie. O luăm razna și vom afla că este vina noastră. Păi chiar a noastră este, că doar votul nostru a făcut posibilă aceasta situație. Adică, Curtea Constituțională zice că nu e nicio problemă cu încălcarea constituției și domnul Dragnea zice că face o comisie care să analizeze dacă chiar așa este… înțelegeți? Dacă domnul Dragnea vrea să facă o comisie care să-l pună pe domnul Tăriceanu împărat, în bunătatea lui că doar lui i se cuvine poziția, o face și gata.

Ce?! Citești textul acesta și te gândești că este o mizerie? Serios? La televizor te-ai uitat? Pe cei doi i-ai ascultat? Situația din țară ai discernut-o?

Bravo!

Distribuie:
Tags : , , , , , , , ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]