Posted by / miercuri, 3 mai 2017 / 2 Comentarii / , , , , , , , , ,

Dragi neveste neglijate

    Dragi neveste neglijate, dacă vă consolează cu ceva, aș vrea să vă readuc zâmbetul pe buze și, pe principiul “să moară și capra vecinului”, sănătos principiu, apropos, să știți că nu sunteți singurele. Nu sunteți singurele nici măcar în grupul dumneavoastră de prietene, cunoștințe, doar că alte femei probabil disimulează foarte bine sau au găsit o cale de a se simți ceva mai puțin neglijate. Cred că nici la nivel planetar nu sunteți singure, nu știu dacă e făcută vreo statistică, mă gândesc totuși că cercetătorii britanici au făcut ei un studiu în sensul ăsta. Părerea mea că cel puțin 50% dintre femeile căsătorite de mai mult de 3 ani se simt, s-au simțit sau urmează să se simtă neglijate și să își vadă propria reflecție doar ca a unei mame, gospodine, femeie în casa și de fapt femeie bună la toate, mai puțin iubită, amantă și confidentă. Așadar, dacă întrați în această categorie a femeilor neglijate cred că e cazul să luați taurul de coarne și să întreprindeți câte ceva fiindcă asta va conduce mai devreme sau mai târziu spre o stare de nefericire extrem de acutizată, spre depresii, stări de tristețe, în unele cazuri ajungându-se chiar la suicid. Cred că singura metodă prin care ca femeie nu te mai simți neglijată e să nu te mai gândești la asta și să nu îi mai reproșezi soțului, colocatarului, tatălui copilului sau cum doriți să îl numiți, faptul că vă neglijează și nu vă mai iubește ca în luna în care v-ați cunoscut. Evident că bărbatul după ce a cucerit prada nu mai e interesat să îi cânte serenade sub clar de lună și cine nu a făcut-o niciodată, cu siguranță nu va începe să o facă după 10 ani de căsnicie. Aşa că singurul remediu e să vă resemnați fiindcă tot neglijate veți fi. Doar că puteți face ceva activități care vă vor lua gândul de la absența aceasta a partenerului de viaţă și nu veți mai resimți atât de acut răceala survenită în relație. Am să încerc să enumăr câteva metode prin care vă puteți simți mai bine și prin care veți realiza de fapt că de fericirea dumneavoastră sunteți singurele răspunzătoare. Doar a te lamenta nu duce nicăieri.

1. Dacă aveți un copil mic este esențial să vă concentrați asupra lui, să îl iubiți și să vă bucurați de el cât puteți de mult fiindcă odată ajuns la vârsta pubertății s-au dus pe apa sâmbetei drăgălășeniile și pupicii. Crește atât de repede încât acesta e momentul propice pentru a simți revărsată asupra dumneavoastră cea mai pură formă de iubire.

2. Să vă faceți o manichiură. Nu știu ce se întâmplă în chimia femeii când își face unghiile dar e de bine. Dacă manichiura mai e realizată și cu culoarea roșie, atunci clar se activează ceva care ne face să ne simțim frumoase, atractive și irezistibile. Şi când ai o manichiură proaspătă nu îți mai vine să te iei de consort fiind prea ocupată să îți admiri unghiile. Dacă mai pui și o poză pe Facebook succesul e garantat, pentru că trebuie să te tot uiți câte like-uri ai primit.

3. Citiți o carte, mergeți la teatru, ieșiți la plimbare, mergeți la sală, stați la terasă cu o cafea în faţă, ascultați muzică, mângâiați o pisică, mirosiți ploaia, cumpărați pantofi, genți, ruj roșu, o cămașă albă, cumpărați o înghețată fără să aveți remușcări că are peste 300 calorii, vedeți un film siropos, bârfiți cu o prietena sau cu mai multe, nu mai gătiți vreo 2 zile, soțul va supraviețui cu siguranță dacă va mânca o conservă de pateu cu pâine. Cumpărați un gel anticelulitic, vă va face să vă simțiți slabe și îngrijite, faceți un selfie și puneți-l pe Facebook, veți fi în centrul atenției și vă va plăcea lucrul ăsta, de fapt sunt extrem de multe lucruri care vă pot face să vă simiți de milioane fără să vă mai amărâți viața că soțul nu vă mai privește ca pe vremuri. Şi sunt atât de multe lucruri fabuloase în lumea aceasta care merită făcute încât este păcat să vă măsurați propria valoare doar prin cantitatea de complimente sau îmbrățișări pe care v-o acordă partenerul. Şi cred că după ce veți începe să mai aveți grijă și de dumneavoastră, atât de fizic cât și de psihic, când veți dobândi aura aceea a femeii independente și sigură, atenția partenerului se va întoarce cu pași grăbiți. 

4. Şi dacă totuși soțul este orb și nu vede ce minune de femeie are lângă el, femeie ce veghează în permanență la bunăstarea lui, după ce faceți toate lucrurile de la punctul 3 și el încă nu observa nimic din ceea ce vă înconjoară, căutați-vă un amant, ăla singur va vedea. Cred că atunci va vedea și soțul.

Distribuie:
Tags : , , , , , , , , ,

2 comentarii:

  1. Mai pe scurt: bine cu tine...bine fara tine!☺Place!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da, cam aste e ideea, binele propriu. probabil si barbatii ar putea spune acelasi lucru

    RăspundețiȘtergere

Articole recente

[3][recent][recent][Articole recente]

Cele mai vizualizate articole

Facebook

De citit

[4][promovate][featured]